Muligheder for at støtte

Du kan støtte arbejdet med et medlemskab af venskabsforening og / eller økonomiske bidrag.

Medlemskab
Et medlemskab koster minimum kr. 150,- om året.

Økonomiske bidrag
Modtages med tak på denne konto i Danske Bank reg.nr. 4190 konto 10838754.
Kontoen føres af Dansk Missionsråd af hensyn til muligheden for at få skattefradrag for gavebidrag. Husk at oplyse dit cpr.nr. til Dansk Missionsråd (tlf. 39 61 27 77), hvis du ønsker skattefradrag for dit bidrag (gave).

Tilmelding til betalingsservice
Både kontingent og øvrige økonomiske bidrag til Betlehems Venner kan med fordel betales via Betalingsservice. Hent tilmeldingsskema her.

Foredrag
Du kan også støtte projektet ved at oplyse om det. Eventuelt ved et foredragsarrangement - sogneaftner, højskolemøder, klasseundervisning m.m.
Vi kan foreslå foredragsholdere med førstehåndskendskab til både højskolen og den politiske, kulturelle og religiøse situation i Mellemøsten, og især i Betlehem på Vestbredden. Kontakt gerne et af bestyrelsens medlemmer. Du finder navne og kontaktmuligheder her.

"Come and see"
Rejs til Betlehem og overnat på Abu Gubran Guest House midt i den gamle bydel i Betlehem. Du kan besøge den lutherske kirke, som hver søndag holder gudstjeneste og hvor der efterfølgende er kirkekaffe med mulighed for at få en snak med den lokale menighed. Desuden er Diyars galleri og souvenirbutik et besøg værd. Kontakt Betlehems Venner for yderligere information.